Studiolab 

Studiolab is een professionele muziekstudio, gerealiseerd speciaal voor de muzikanten, artiesten en producers onders ons.

School 2 Community heeft in het Bindelmeer College een professionele muziekstudio gerealiseerd. Studiolab is een op zichzelf staand onderdeel en wordt o.a. ook ingezet voor de workshops van het Productiehuis. Op die manier dragen wij niet alleen bij aan het ontwikkelen van de muzikale interesses en talenten van de jongeren, maar ook aan het verder professionaliseren van de subcultuur. Daarnaast gebruiken wij sessies van rap, spoken word en dichtkunst als alternatieve manieren om op educatief vlak de geletterdheid, technieken en woordenschat te vergroten.

Studiolab is in samenwerking met muziek publisher BMG Benelux, een platenmaatschappij, in the making. Aan het roer staan professionals en leerlingen.

publicaties

Op bezoek bij Sander, FUNX

01 juli 2021

Het is vandaag Keti Koti, maar ook gister waren er al allerlei activiteiten. Zo was er in het Rijksmuseum de opening van de tentoonstelling ‘Zwart Goud’. Samani (16) en Givero (14) hebben een groot aandeel gehad in die tentoonstelling en vertellen erover bij Sander.

Samani dropte ook wat bars.