Opening Schoolkrant “BMC NEWS”


Misschien hebben jullie het wel meegekregen, of niet? Maar in een korte tijd hebben vijf leerlingen een schoolkrant ontworpen. Samen met Smib en Juf Wendy zijn zij hard aan de slag gegaan en hebben dit gevuld met leuke items voor jullie!. Alles wat je terugleest hebben de leerlingen zelf bedacht om in de krant te plaatsen. Wat en prestatie!

Op woensdag 7 juli is de schoolkrant “BMC NEWS” met een gezellige opening bekend gemaakt. Wat hebben we mogen genieten van lekkere hapjes, schaafijs en kunnen chillen op de “1’s and 2’s” van DJ OZAI. De start van de schoolkrant is een feit! En hebben wij met jullie allemaal zo het schooljaar van 2020/2021 feestelijk afgesloten.

Aan onze 5 toppers, bedankt voor jullie inzet voor het maken van de schoolkrant! 

S/O Naar Georgy en Myrto en niet te vergeten Juf Wendy! Wij zien jullie graag in het nieuwe jaar! Was je niet bij de opening en wil je toch de schoolkrant lezen? No worries we got you!  We hebben nog genoeg exemplaren bij de receptie! Pak en veel leesplezier!

Vinden jullie de schoolkrant leuk en moet dit vaker terug komen? Of wil je ook onderdeel worden van de schoolkrant? Laat dit ons weten!

Laatste nieuws